Mar 31, 2011

farmville! poop!

niin paljon kerkeää tapahtumaan niin lyhyessä ajassa. se on ihan käsittämätöntä. elämä on ihan käsittämätöntä! little did i know kolme kuukautta sitten, että minulla olisi nyt maailman kaunein timanttisormus vasemmassa nimettömässä, ja että elokuussa pukeudun kauniiseen norsunluun väriseen mekkoon. että minulla olisi minun oma puoliskoni tässä vieressä tekemässä läksyjä. me ollaan ihan älyttömän outoja yhdessä, me ollaan ihan älyttömän ihania yhdessä. me ollaan tosi hyviä yhdessä, enkä voisi olla onnellisempi. en voi edes kuvitella, että voisi löytyä joku minulle parempi ikinä. ei sellaista ole olemassakaan. this is it :)

viimeiset kaksi viikkoa semesteristä jäljellä, ja motivaatiosta ei ole tietoakaan tässä vaiheessa. kyllä tämä läpi menee "jaksaa, jaksaa"-mantraa hokemalla. haluaisin jo kulkea shortseissa ja t-paidassa ja viettää illat ulkona miettimättä esseitä tai kokeita. jaksaa, jaksaa!

oon niin tajuttoman onnellinen siitä, että voin opiskella byu:ssa. joka päivä menen luennoille ja nautin niistä täysin siemauksin, vaikka kotiläksyt välillä turhauttaakin. katselen vuoria ja kaikkea mitä mulla on ympärillä, ja i'm counting my many, many blessings. oon jotenkin onnistunut haalimaan ympärilleni niin kauniita ja ihania asioita, ja en voisi olla kiitollisempi.

from now on, tästä tulee hääinspiraatioblogi :D beware!

2 comments:

  1. Tiiäkkö, mulle tuli ihan tippa linssiin ! Onneksi olkoon ihan älyttömästi ihana Laura <3 !

    ReplyDelete
  2. onnea Laura! mulla lyö ihan tyhjää täällä, miljoonasti onnea!

    t. Elisa

    ReplyDelete