Dec 29, 2010

finnish gibberish

kuinka piiiiitkä päivä voikaan olla!
tulin tänne eilisiltana yhdeksän maissa, ja loppuillan vietin jaredin kanssa höpötellen. nukahdin tosi nopeasti, suuri kiitos ihanalle nyquilille (yskänlääke, mulla on ihan tappokuumeflunssa päällä..). kun heräsin tänä aamuna, olin niin hämyissä. tiedostin ihan selkeästi, etten ollut suomessa, mutta samalla en oikein tajunnut, että missä olin. ei tuntunut utahilta, ei oikein miltään. ihankuin olisin ollut jossain paikassa x, josta ei ollut tietoakaan. skypettelin kukan kanssa aamulla, ja lähdin gatewayta kohti hakemaan puhelimeeni liittymän t-mobilelta (apple, lämmöllä muistelen tätä teidän unlock-systeemiä...). näin gatewaylla ELENAN, joka oli ihan parasta! ollaan ties kuinka pitkään puhuttu, että halutaan yhdessä olla utahissa käymässä, ja nyt se toteutui! ihanaaaaaaa
käppäiltiin ympäriämpäri, törmättiin mioon, hengattiin vähän liian pitkään iphonen unlock-paikassa levottomien myyjien kanssa ja loppujen lopuksi mentiin ostamaan mulle uusi auto! punaisen ferrarin korvasi tällä kertaa beige mazda protege, and i love it!
huomenna luvassa provoa, omaan kämppään muuttaista, ikeaa, urban outfittersiä ja temple squaren jouluvaloja. ah, i love this place. nyt nukkumaan, oon dead tired.

1 comment: